O copilă în vârstă de 13 ani, din Brăila, a plecat să-și viziteze iubitul, din Ploiești! Minora ar fi fost violată de băiatul de 15 ani!

La 13 ani, când alte fetițe se bucură de copilărie, o minoră din Brăila a plecat spre Ploiești pentru a-și petrece finalul de an alături de iubitul ei, un ploieștean cu doar doi ani mai mare.

Potrivit informațiilor obținute de Jurnalul de Brăila, fapta s-ar fi petrecut pe 29 decembrie 2023, în orașul Ploiești, unde minora din Brăila s-ar fi dus pentru a se întâlni cu un prieten, respectiv suspectul.

Deși mama acesteia a sesizat dispariția, fata de 13 ani s-a întors acasă, la Brăila, în aceeași zi, fără să spună că a fost victima vreunei infracțiuni.

Potrivit unor surse judiciare, mama ar fi descoperit în telefonul minorei dovezi care arătau faptul că aceasta ar fi fost violată de băiatul de 15 ani din Ploiești.

Pe 5 ianuarie, aproape de miezul nopții, mama minorei a depus plângere, susținând că fiica de 13 ani ar fi fost violată pe 29 decembrie.

Oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în ziua când minora a fugit de acasă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry