Omul de afaceri Gheorghe Pușcașu s-a stins din viață la 71 de ani!

Gheorghe Pușcașu, om de afaceri și vechi politician brăilean, s-a stins din viață ieri, 28 aprilie, după o luptă cumplită cu o boală necruțătoare.

Ca om de afaceri s-a dedicat trup și suflet activităților pe care le-a întreprins în municipiul Brăila, în sectorul construcțiilor și al imobiliarelor. Apropiații spun că Pușcașu a fost diagnosticat cu cancer la pancreas în urmă cu un an și chiar dacă i s-au dat șanse minime de supraviețuire, nu și-a abandonat pasiunea pentru muncă și a fost activ până în ultima clipă.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Gheorghe Pușcașu o pot face la Biserica ”Sfinții Apostoli Petru şi Pavel”. Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 11.00. Omul de afaceri Gheorghe Pușcașu va fi înmormântat la Cimitirul ”Sf. Maria” din municipiul Brăila.

”A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. A lăsat în urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu îl poate lua nimeni, este inima noastră, unde va rămâne veșnic. Dumnezeu să-l o odihnească în pace!”, a transmis nepotul lui Gheorghe Pușcașu, Andronic Bogdan.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry