PERCHEZIȚII! Ce au găsit polițiștii în două imobile folosite de un bărbat în vârstă de 31 de ani?

În această dimineață, 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Priculoase, sprijiniți de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila, au efectuat percheziții la două imobile, folosite de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Gemenele, bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite o armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, trei pistoale neletale, din categoria celor supuse autorizării, un pistol neletal, de semnalizare, o arbaletă, două cartușe letale de vânătoare cu capsă nepercutată, 200 de bucăți de alice metalice și 5 articole pirotehnice din categoria FS3.

Totodată, au fost descoperite și alte bunuri, precum un ceas de mână, o lunetă, patru telefoane mobile, două dispozitive cu electroșoc, o bâtă tip baseball, un cuțit confecționat artizanal, o sabie, trei tocuri de pistol și un port încărcător.

Toate bunurile găsite au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor și a efectuării expertizei, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry