PERCHEZIȚII la imobilele a patru BRĂILENI bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri! 73 doze de COCAINĂ!

La data de 13 august a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Brăila, au efectuat percheziții la imobilele a patru brăileni bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor efectuate pe raza municipiului Brăila, de la domiciliile bărbaților, cu vârstele cuprinse între 25 și 47 de ani, au fost ridicate 73 doze de cocaină, 1 doză cannabis, 2.040 euro, 63.120 lei, 53.520 țigarete în pachete netimbrate, 400 țigarete în pachete timbrate Ucraina, 3.800 țigarete în pachete timbrate Republica Moldova, 9 pești sturion, specie protejată și 8 telefoane mobile.

În urma probatorului administrat, cei patru au fost reținuti, iar în cursul zilei de astăzi, Tribunalul Brăila a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile a bărbaților.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, precum și de cel al jandarmilor din cadrul I.J.J. Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry