Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier le-au oferit câte o cafea șoferilor care tranzitează județul Brăila

Având în vedere faptul că în această perioadă traficul rutier a crescut, județul Brăila fiind tranzitat și de vehicule ale cetățenilor ucrainieini, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier au venit în sprijinul acestora și au desfășurat, miercuri seara, pe DE 584, o acțiune preventivă pentru combaterea oboselii la volan.

Cunoaștem cu toții că oboseala la volan reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, motiv pentru care, polițiștii au oprit în trafic vehicule care parcurg o distanță considerabilă, astfel fiindu-le oferite șoferilor cafea și pliante preventive, atât în limba engleză, cât și în limba ucraineană.

De asemenea, polițiștii rutieri le-au recomandat conducătorilor auto să ia pauze atunci când se simt obosiți sau devin agitați la volan, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum, să păstreze distanța regulamentară între vehicule, să respecte regimul legal de viteză și regulile de circulație!

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare pentru conștientizarea tuturor participanților la trafic despre importanța respectării normelor rutiere!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry