Trei bărbați au ajuns în spital, în urma unui conflict violent, în Brăila! Indivizii au folosit arme albe iar un autoturism a fost distrus!

Polițiștii brăileni au fost sesizați să intervină pentru aplanarea unui conflict sângeros care a avut loc astăzi, la ora 12.30, pe șoseaua Buzăului, în apropiere de benzinăria OMV. Din primele informații se pare că ar fi vorba despre o reglare de conturi între două grupări de interlopi.

Evenimentul s-a produs la o zi după ce Brăila l-a găzduit pe ambasadorul Japoniei, iar tot municipiul a fost împânzit de echipaje ale Poliției.

”Astăzi, în jurul orei 12.15, pe Șoseaua Buzăului intersecție cu Șoseaua de Centură a Brăilei a avut loc un conflict spontan între două grupuri de persoane. Din primele verificări a rezultat că persoanele în cauză s-ar fi lovit reciproc cu diferite obiecte contondente, iar în urma evenimentului trei persoane au suferit vătămări și au fost transportate la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

De asemenea, două dintre persoanele participante la conflict au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, polițiștii efectuând în continuare activități specifice și de cercetare cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, precum  și cu privire la persoanele implicate”, a transmis biroul de presă al IPJ.

Până la această oră, nu avem informații conform cărora persoanele implicate în acest conflict violent să fi fost reținute.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry