Un cunoscut PUB din Vădeni a fost amendat de ITM cu 160.000 lei! Opt persoane au fost descoperite fără forme legale de muncă!

În data de 30.09.2023, în intervalul orar 21.30 – 23.30, Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila a efectuat împreună cu reprezentanţi ai  I.P.J.Brăila şi I.S.U. Brăila o acţiune, pe raza comunei Vădeni, Judeţul Brăila.

Astfel, la un angajator cu domeniul de activitate restaurante, au fost identificate 8 persoane care prestau muncă calificată în beneficiul acestuia, fără a avea încheiate contracte individuale de muncă în formă scrisă .

”Ca urmare, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 160.000 lei, dispunându-se măsuri de intrare în legalitate. Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila vor continua acțiunile de control pentru verificarea respectării de către angajatori a prevederilor legale”, a declarat șeful ITM Brăila, Liviu Arhire.

Sursele noastre spun că ar fi vorba despre Hangar PUB&POOL din localitatea Baldovinești. Totodată, este cea mai mare amendă dată în anul 2023 de ITM, pentru muncă la negru.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry