Catalina Preda ramane la HC Dunarea

Catalina Preda ramane la HC Dunarea

 

 

Dupa doua sezoane petrecute in tricoul Dunarii Braila, extrema dreapta, Catalina Preda va continua sa joace pentru clubul nostru.

A inceput handbalul la varsta de 12 ani sub indrumarea domnului profesor Vasile Pascu, la HC Activ Plopeni, echipa sub culorile careia a activat pana la varsta de 20 de ani, in 2011. Prima echipa de Liga Nationala care a apelat la serviciile Catalinei a fost CSM Ploiesti, in perioada 2012-2015. A mai activat un retur la CS Magura Cisnadie, iar din vara lui 2016 a facut pasul catre HC Dunarea Braila. In 2016, Catalina a castigat titlul de Vicecampioana Mondiala Universitara si medalia de argint in Spania, cu echipa Romaniei iar in 2017 a devenit vicecampioana nationala cu echipa noastra.

Dupa accidentarea din sezonul trecut, Catalina si-a revenit foarte bine si in acest an a fost o jucatoare importanta a lotului nostru.

Ma bucur ca raman la Dunarea Braila. Daca in primul sezon am avut parte de o accidentare grea si nu am putut sa imi ajut echipa asa cum mi-as fi dorit, in acest an am muncit cat de mult am putut si am avut mai multa incredere in mine. Chiar daca a fost un sezon greu pentru toata echipa ma bucur ca am putut termina sanatoasa pentru ca asta este cel mai important lucru. Imi doresc sa revenim acolo unde ne este locul si prin munca sa demonstram ca putem sa ajungem din nou sus. Sunt convinsa ca vom avea un grup unit si ca domnul profesor ne va sprijinii pe fiecare iar la final ne vom bucura de rezultate. Le multumim tuturor pentru sprijinul acordat in toti acesti ani si ii asteptam alaturi de noi si in noul sezon”, a declarat extrema Dunarii Braila, Catalina Preda.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry