VIDEO: Reglare de conturi pe strazile Brailei! Agresorul a fost prins de jandarmi

VIDEO: Reglare de conturi pe strazile Brailei! Agresorul a fost prins de jandarmi

 

 

Luni, in jurul orelor 10:10 un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila aflat in patrulare pe calea Calarasilor din municipiul Braila, a depistat o persoana de sex masculin care se afla in trafic la intersectia dintre Calea Calarasilor cu strada Grivita, acesta sesizand ca a fost amenintat cu un cutit de catre o persoana care se afla intr-un autoturism marca Land Rover, care a parasit zona.

La intersectia strazilor Scolilor cu Mihai Bravu, echipajul de jandarmi a oprit in trafic autoturismul cautat in care se aflau doua persoane. In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca pasagerul din dreapta, S.G.S., a avut o altercatie cu O.V. in trafic, moment in care a scos un spray iritant lacrimogen pentru a se apara.

La controlul autoturismului a fost gasit un cutit tip briceag in lungime totala de 27 cm si un spray iritant lacrimogen marca Pfeffer KO.

“Persoanele in cauza au fost conduse la sediul Politiei Municipiului Braila pentru continuarea verificarilor. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de “Amenintare” fapta prevazuta si pedepsita de Art. 206, al. 1 din C.P. si “Portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase”, fapta prevazuta si pedepsita de art. 372, alin. 1 din C.P”, se arata in comunicatul transmis de catre Inspectoratul Judetean de Jandarmerie.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry