La 5 întrebări răspunde Gabriel Musceleanu – candidat la funcția de consilier județean din partea Partidului ProRomânia

1.       Nu sunteți nou în politică, motiv pentru care aș vrea să ne povestiți despre activitatea dumneavoastră anterioară

Sunt un om normal,care a intrat in politica din dorinta de a normaliza starea societatii cat se poate si de a imbunatati nivelul de trai al cetatenilor din braila, bineinteles din pozitia in care ma aflam la acele momente.

Am 51 de ani, sunt inginer diplomat, absolvent al universitatii de stat ‘’dunarea de jos’’- specialist in masini termice si sunt seful fabricii de procesare lucerna Visani din cadrul societatii Agricost-Al Dahra.

Prin experienta acumulata in plan politic, profesional sau personal am  realizat  ca la nivelul judetului braila lucrurile nu sunt asezate corect si ca este nevoie de eforturi pentru intrarea lor pe un fagas normal. Toate realizarile mele la nivel politic si profesional sunt facute din pasiune,convingere si cred eu multa implicare.

2.       Care sunt motivele care v-au determinat să alegeți ProRomânia și să candidați din noi la funcția de consilier județean?

Sunt un nationalist convins, un brailean mandru, nascut in braila si mi doresc ca tinerii braileni sa nu mai plece din acest judet. Tocmai acest nationalism l-am gasit in Pro Romania, la Victor Ponta si astfel am aderat la acest partid. Am gasit in cadrul partidului o echipa puternica care din pacate s-a scindat dupa o vreme dar a renascut cand apele s-au linistit.

Am hotarat impreuna cu Cosmin Razmerita, cu care am colaborat in primul meu mandat de consilier judetean la Consiliul Judetean sa ramanem in Pro Romania, sa strangem randurile, avand ajutor si din partea celorlalti membri ramasi, alaturandu-se apoi si altii. Alaturi de noi a venit si Dorin Petrea formand astfel echipa de azi.

3.       Care este obiectivul Partidului Pro România la alegerile locale 2020?

Acum, dorim sa atingem 8-10% la aceste alegeri locale. Din punctul meu de vedere exista o plaja de cca.25%-30% din electorat care este derutat si nehotarat, un electorat care nu se regasete in doctrinele PSD si PNL, acestuia ne adresam in speranta ca-l putem convinge ca Pro Romania este alternativa pentru iesirea din criza politica actuala in care se afla Romania si care se propaga si in Braila.

Electoratul PNL este derutat din cauza certurilor din sanul organizatiei de la Braila(plecarea cu tam tam a domnului Nechita, excluderea de pe liste a unor membri cu state vechi,’’retrogradarea’’unor consilieri locali precum domnul Sarbu, domnul Pascale, domnul Lungu),cel al PSD-ului este suparat de instabilitatea unor membri (doamna Meirosu).

4.       Sunt șanse mari ca ProRomânia să poată negocia funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, care sunt propunerile cu care veniți în fața electoratului pentru următorii patru ani?

Este clar ca in orasul nostru nici un partid nu poate detine o majoritate simpla, in consecinta este nevoie de 2-3 partide care pot da majoritatea in CJ sau CLM.

Prin urmare se vor crea aliante politice in cadrul CJ in urma unor negocieri si atunci pozitia Pro Romania va fi definita, iar daca procentele ne vor permite si rezultatele vor fi cele asteptate. Este normal sa ni se propuna un post de vicepresedinte la CJ.

Va asigur ca Pro Romania Braila are oameni foarte bine pregatiti, cu experienta vasta in multe domenii si putem face fata cu brio oricaror provocari, asteptam insa ziua de 27 septembrie si apoi vom vedea.

In afara propunerilor venite din partea colegilor mei, personal eu imi doresc pentru agricultura acoperirea cat mai mare a suprafetelor agricole cu sisteme de irigatii in tot judetul, infiintarea in comunele din apropierea orasului a unei baze moderne de echitatie si a unui parc acvatic de distractii. De asemenea imi doresc relansarea sportului brailean, indeosebi a ramurilor cutraditie: box, caiac, inot, fotbal, volei, atletism, baschet si ridicarea la valoarea maxima a cladirilor din centrul istoric al Brailei. De fapt imi doresc ‘’rebrand-uirea’’ Brailei, avem resurse, trebuie puse in valoare nume precum Codin, Terente, tanti Elvira, etc. Trebuie sa facem ceva, sa putem opri vasele de croaziera  de pe frumosul danubiu in portul nostru. Acest lucru trebuie sa faca Pro Romania Braila .

5.       Cum vedeți începutul campaniei electorale 2020, având în vedere că aveți experiența campaniilor trecute?

Campania electorala a debutat monoton fiind una atipica in care mediul on-line va avea un cuvant important. Trebuie sa consolidam organizatiile din judet si sa convingem ca noi suntem alternativa corecta pentru Braila si pentru Romania.

Ne dorim, vrem si putem! Noi suntem PRO!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry