Cel mai nou film „Batman” a avut premiera pe 4 martie!

Producția Warner Bros. Pictures „Batman”, regizată de Matt Reeves, cu Robert Pattinson în rolul principal al lui Bruce Wayne, a avut premiera pe marile ecrane românești pe 4 martie.

Cel mai cunoscut personaj al universului DC este înfățișat de data aceasta într-o poveste complet diferită, care scoate la iveală secretele ascunse ale familiilor fondatoare ale orașului Gotham. Cu doar câțiva aliați de încredere – Alfred (Andy Serkis), Lt. James Gordon (Jeffrey Wright) – în rețeaua coruptă de oficiali și personalități de profil, singuraticul justițiar s-a impus ca unica întruchipare a răzbunării.

Atunci când un criminal vizează elita orașului cu o serie de intrigi sadice, indiciile îl trimit pe Batman într-o investigație în lumea interlopă, unde întâlnește personaje precum Catwoman (Zoë Kravitz), Oz /Pinguinul (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) și Edward Nashton/ Riddler (Paul Dano). Pe măsură ce planurile răufăcătorului devin clare, Batman trebuie să creeze noi relații pentru a-l demasca pe vinovat.

Din distribuția filmului mai fac parte Peter Sarsgaard („The Magnificent Seven”, „Interrogation”) și Jayme Lawson („Farewell Amor”). Reeves (franciza „Planeta maimuțelor”) a regizat filmul după un scenariu de Reeves & Peter Craig, bazat pe personaje DC. „Batman” a fost creat de Bob Kane și Bill Finger și produs de Dylan Clark și Matt Reeves.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry