FABRICAT ÎN BRĂILA: Trading Veritas produce și comercializează, de peste 20 de ani, șipcă metalică de calitate superioară, la prețuri avantajoase!

Șipcile metalice sunt o soluție modernă și calitativă pentru realizarea gardurilor, având întreținere redusă

Societatea Trading Veritas s-a înființat în anul 2001 având ca obiect de activitate fabricarea produselor metalice obținute prin deformare plastică. În ultimii 20 de ani, societatea s-a dezvoltat și prin achiziționarea de aparatură modernă. Fabrica produce astăzi o gamă largă de șipci metalice.

Metalul folosit în prelucrarea produsului final este de o calitate superioară, iar rezultatul stă în mărturiile miilor de clienți, din toată țara, care s-au arătat satisfăcuți de produsele achiziționate din Brăila.

La baza materiei prime se folosește foaia din oțel cu conținut scăzut de carbon. Aceasta este acoperită electrolitic pe ambele părți cu un strat protector de zinc, urmat de un strat de pasivizare și unul de grund. Ultimul strat aplicat este cel protector, polimeric decorativ, pe partea din față și un strat de protecție pe partea din spate.

Trading Veritas livrează șipca metalică în toată țara, prin curier, iar în Brăila, Galați și Ialomița, transportul este gratuit(pentru comenzi mai mari de 300 de bucăți). De transport gratuit pot beneficia și clienții care achiziționează peste 1000 de bucăți de șipcă metalică, oriunde în România.

Gardul este cartea de vizită a unei case! De ce să alegem șipca metalică?

Gardul din șipcă metalică este o soluție modernă și calitativă pentru realizarea gardurilor, având întreținere redusă.

Într-un metru liniar de gard se potrivesc între 9 și 10 sipci, în functie de distanța lasată între acestea. Ele sunt acoperite un strat de zinc care protejează oțelul împotriva coroziunii și menține stratul de vopsea neafectat, pentru o perioadă îndelungată de timp. Șipcile sunt rezistente la intemperii și raze UV.

Ele au marginile faltuite pentru o durabilitate sporită la deformarea mecanică. Lungimea șipcilor de gard poate fi cuprinsă între 1000 mm și 2000 mm.

Termenul de viață al șipcilor este de peste 30 de ani, iar garanția tehnică este de 10 ani. Produsele sunt fabricate și certificate de către producător conform standardelor și parametrilor în vigoare și respectă normele europene de calitate.

Gardul din șipcă metalică nu necesită tratamente anuale împotriva insectelor, mucegaiului sau protecție suplimentară împotriva razelor solare și a umidității. Întreținerea se rezumă la spălarea rapidă cu furtunul, cu apă.

Comandă-ți gardul de la Trading Veritas și ai transport gratuit în Brăila, Galați și Ialomița, la peste 300 de bucăți achiziționate!

SC Trading Veritas SRL vă oferă o gamă largă de modele de șipcă metalică, de diferite dimensiuni, la prețuri atractive. Comenzile se pot face telefonic la numărul 0758/835.275 sau la sediul societății din Str. Portului, în fundătură(în spatele complexului Raay).

Transportul este gratuit în Brăila, Galați și Ialomița(la peste 300 de bucăți achiziționate), iar la o cantitate mai mare de 1000 de bucăți puteți beneficia de transport gratuit oriunde în țară.

La achiziția a peste 500 de bucăți de șipcă metalică veți benefici și de o reducere substanțială, la comanda finală.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry