Foto/Video: Colecția ”Din zori și până-n seară”, creație a designerului Livia Bălan, a fost prezentată cu succes în cadrul manifestărilor organizate de Zilele Brăilei!

A fost spectacol sâmbătă seara în Grădina Mare, din Brăila. Creatorul vestimentar Livia Bălan a încântat publicul cu o nouă colecție intitulată ”Din zori și până-n seară”.

Prezentarea de modă a fost organizată pe patru secțiuni: vestimentație de zi, cocktail, vestimentație de seară și ocazii speciale.

Eleganța și rafinamentul creațiilor prezentate au fost conturate de ținuta și profesionalismul de care au dat dovadă modelele: Gabriela Bălan, Alexandra Neagu, Amalia Adetu, Maria Chirnogeanu, Dana Cireasă, Geanina Ioniță și Paula Condruz.

Atelierul de creație vestimentară LiviaB a luat naștere în 2015, iar în ultimii șapte ani ne-a bucurat cu creații inedite, de la vestimentații de zi, casual, și până la rochii de o eleganță extraordinară, demne de covorul roșu.

În spatele minții creative – Livia Bălan – se află Marilena Neacșu și Daniela Chiriță – adevărate artiste, care pun în ac fiecare idee și leagă, în materiale de cea mai bună calitate, adevărate capodopere.

Atmosfera a fost întreținută, pe parcursul evenimentului, de către Maria Ciocan și Magdalena Duțu, care au cântat și au încântat publicul brăilean.

Atelierul de creație vestimentară LiviaB îl puteți vizita în Brăila, pe Strada Griviței nr. 151.

Colecțiile Liviei Bălan au ajuns la inimile brăilencelor încă de la debutul atelierului de creație vestimentară. În prezent, Livia are sute de cliente care apelează cu drag, dar și cu încredere, la imaginația designerului, de câte ori au un eveniment special, sau pur și simplu, simt nevoia de o schimbare în garderoba personală.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry