Petrecere mare la Surdila Găiseanca, de ZILELE COMUNEI! Mirela Vaida, Maria Dragomiroiu și mulți alți artiști vor încinge atmosfera sub coordonarea lui Daniel Țigleanu!

Mare petrecere se anunță la sfârșit de săptămână în comuna Surdila Găiseanca. Artiști de muzică populară, dansuri orientale, surprize pentru copii, concursuri și la final un spectaculos joc de artificii.

Nici în acest an, Primăria Surdila Găiseanca nu se lasă mai prejos și împreună cu Consiliul Local le va oferi cetățenilor comunei o serbare pe cinste.

Pe scenă vor urca artiști de top: Mirela Vaida, Claudia Ghițulescu, Maria Dragomiroiu, Simona și Cornel Bănică, Karla Lucuță, Corina și Costi Burlacu(din Chișinău). Atmosfera va deveni incendiară, cu dansuri orientale, când pe scenă va urca Jasmine.

”Anul acesta, ne-am propus să le oferim locuitorilor din Comuna Surdila Găiseanca un spectacol care să fie gustat de toate vârstele, de la copii, la adolescenți și până la bunicii noștri. Vom avea spectacole de muzică populară, dansuri orientale, surprize și jocuri pentru copii. Este a treia ediție în care organizăm Zilele Comunei Surdila Găiseanca și ne dorim să atragem și mai multă lume alături de noi. Vă așteptăm sâmbătă, 27 august, începând cu ora 16.00, pe terenul de fotbal din localitate, să sărbătorim împreună! La mulți ani, Surdila Găiseanca! La mulți ani, dragi cetățeni ai comunei!”,

a transmis primarul Gabriel Drăguț.

Peste 200 de copii din comuna Surdila Găiseanca vor participa la eveniment. Pentru ei, au fost invitați cei de la Școala de Năzdrăvănii, care îi vor antrena în diferite jocuri și concursuri.

Evenimentul va fi prezentat de realizatorul TV Daniel Țigleanu și se va finaliza cu un spectaculos joc de artificii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry