Saturn revine în topul preferințelor românilor care merg la mare cu familia! Prețuri accesibile, liniște și mâncare bună!

Saturn este stațiunea aflată în imediata vecinătate a orașului Mangalia, la 43 km de Constanța. La nord, stațiunea Saturn se învecinează cu stațiunea Venus. Pe lângă posibilitățile de agrement, punctul forte al stațiunii îl reprezintă existența izvoarelor mezotermale sulfuroase și a nămolului cu valoare terapeutică. Saturn este o stațiune curată, veselă, cu o plajă foarte bună, plină de golfulețe, iar tarifele practicate la cazare sunt printre cele mai mici, devenind astfel o atracție pentru familiile cu copii.

Plaja se întinde între Mangalia și Venus. Zona sudică a plajei (spre Mangalia) este dantelată de numeroase golfulețe create artificial, cu acces în mare relativ lejer, dar cu lățimi reduse. Partea dinspre nord (spre Venus) are o lungime de aproximativ 2 km și o lățime de 100 – 150 metri. Pe toata lungimea plajei intrarea în apă este lină. Prețul unui șezlong pornește de la 30 de lei, în funcție de locație. Există și porțiuni din plajă care sunt private și aparțin hotelurilor care au deschidere la mare.

Cazarea se poate face atât în hoteluri cât și în vile, pensiuni și camping-uri. Vilele și pensiunile sunt în general nou construite și sunt concentrate în zonele Satului de Vacanță Dunărea și a Satului de Vacanță Delta. Pentru cei care preferă cazarea la cort, există și un camping.

Posibilitățile de a servi masa sunt multiple. Pe lângă restaurantele care aparțin hotelurilor, sunt deschise numeroase terase cu autoservire, braserii sau pizzerii, pentru toate gusturile. Ca și recomandare, restaurantul Blue Fish vă oferă un variat sortiment de preparate culinare pe bază de pește și fructe de mare, iar raportul calitate-preț este excelent.

Faleza stațiunii Saturn a fost modernizată în totalitate, devenind un preferat loc de promenadă al turiștilor, amenajata cu locuri de joacă, băncuțe și iluminată corespunzător. Vacanță plăcută!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry