BESTIA din Brașov le-a furat copilăria celor două fetițe! Polițiștii au confirmat faptul că individul le-a violat de mai multe ori!

  • Agresorul, pe nume Constantin Zapan (42 de ani), a fost condamnat pentru viol în urmă cu aproximativ 10 ani, a făcut închisoare pentru faptele sale, fiind inclus în registrul național al violatorilor
  • Surse judiciare afirmă că, din investigațiile preliminare, rezultă faptul că fata în vârstă de 12 ani a fost violată de patru ori, în mașină, de către răpitor. 

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, prin exercitarea de constrângeri fizice și amenințări, ar fi forțat, pe rând, persoanele vătămate minore să întrețină mai multe raporturi și acte sexuale, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului și municipiul Buzău, dar și în localitatea Valea Nicovani din județul Prahova.

Sora mai mică a fost, de asemenea, abuzată sexual de același bărbat. Copilele au fost luate de acasă vineri, la ora 18.00, și au fost salvate de poliție sâmbătă, în jurul orei 17.00, după aproape 24 de ore de calvar, notează Ziare.com.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cele două minore au fost preluate de către un reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, fiind instituționalizate și internate în regim de urgență.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și coruperea sexuală a minorilor.

Poliţia Braşov a emis sâmbătă, 12 noiembrie, o alertă națională privind răpirea a două fete, surori, cu vârste de 10, respectiv 12 ani. Fetele au fost luate, vineri seară, de la domiciliul lor, de un bărbat, prieten al concubinului mamei lor, pentru a merge să facă un grătar la locuinţa sa şi a se juca cu alţi copii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry