Acuzații grave! Alexandru Bucălău: ”Este o problemă gravă, de viață și de moarte, care trebuie rezolvată cât mai urgent!”

Comunicat de presă

Consilierul județean Alexandru Bucălău a transmis un comunicat de presă cu privire la stadiul autorizațiilor Spitalului de Urgență Brăila. Consilierul spune că unitatea nu are autorizație din punct de vedere al securității la incendiu:

Partidul Național Liberal – filiala Brăila atrage atenția conducerii Consiliului Județean Brăila, reprezentată de Francisk Chiriac (PSD), că Spitalul Județean de Urgență Brăila NU are autorizație din punct de vedere al securității la incendiu! Și nu de ieri, de azi, ci de ani de zile!

Este o problemă gravă, de viață și de moarte, care trebuie rezolvată cât mai urgent, pentru a preveni o tragedie ca cea de vineri, 1 octombrie, de la Constanța, unde 7 pacienți au murit, în incendiul de la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase, care NU avea autorizație de securitate la incendiu!

Vă amintim că nici Pavilionul A- Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Brăila, nu este autorizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, nici Pavilionul B al spitalului (fostul Spital 3) și nici Corpul E- Secţia Cardiologie – Pediatrie, nu sunt autorizate din punct de vedere al securităţii la incendiu, cu toate că se impun aceste autorizații în urma modificărilor structurale care au avut loc la spital.

Domnule Chiriac, atunci când ați preluat mandatul la CJ Brăila ați promis multe, mai ales pentru Sănătate! Dar observăm că nu ați reușit nici măcar să reparați ceea ce au făcut alții, darămite să  duceți la bun sfârșit. Dovadă că la Brăila se vorbește de reabilitarea Spitalului Județean doar în campania electorală, fiind o minciună de casă a PSD Brăila recitată din 4 în 4 ani.

Dacă era bine, nu mai plecau medicii din Brăila și nu mai era un deficit la spital de peste 100 de specialiști. Domnule Chiriac, aveți grijă măcar de cei care au rămas și asigurați-le condiții sigure și bune de muncă!

Ați promis, de asemenea, că veți obține această autorizație pentru Spitalul Județean de Urgență Brăila! Care sunt motivele pentru care tergiversați rezolvarea acestei probleme?

În acest moment, ne puteți asigura, nu doar pe noi, ca simpli cetățeni, ci și pe pacienți, medici și ceilalți oameni care lucrează în acest spital, că la Brăila nu va exista un incident similar ca cel de la Constanța?”, se arată în comunicatul transmis de Alexandru Bucălău.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry