Adio dar mă-ntorc… la PNL! Ultima conferință a lui Boboc, din scaunul de prefect, a atras atenția contracandidaților!

Cătălin Boboc a susținut astăzi ultima sa conferință de presă în calitate de prefect al județului Brăila. Prefectul le-a mulțumit jurnaliștilor pentru buna colaborare dar și pentru informarea corectă a brăilenilor cu privire la evoluția pandemiei în județul Brăila.

Astăzi după amiază, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern se află proiectul de hotărâre pentru eliberarea lui Cătălin Boboc, din funcția de prefect. Urmează apoi publicarea în Monitorul Oficial.

Boboc este liber acum să-și ducă mai departe legal campania electorală, pentru alegerile locale, unde candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Chiriac: ”Are mai mult timp să aprofundeze scrisorile lui Mihai Tudose”

Demisia lui Boboc vine după ce mai multe formațiuni politice, dar și fostul prim-ministru Mihai Tudose a cerut Guvernului Orban să ia măsuri, pentru a stopa politizarea instituției prefectului, la Brăila.

”A rămas județul Brăila fără prefect politic! Măcar nu mai se exploatează politic pandemia, în goana după voturi. Cred că e singurul lucru bun în candidatura domnului Boboc la președinția Consiliului Județean. Singurul! Are mai mult timp să aprofundeze scrisorile lui Mihai Tudose, poate învață ceva…!”, a declarat președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Paladi: ”Apartenența lui politică nu a făcut decât să scadă și mai mult încrederea oamenilor în instituțiile statului!”

Fostul prefect de Brăila, George Paladi, a criticat dur activitatea lui Cătălin Boboc, ca reprezentant al Guvernului Orban, în teritoriu. Contactat telefonic, Paladi ne-a declarat:

”Nu ne ajută cu nimic că și-a dat demisia public după ce i-a fost cerută! Boboc trebuia să renunțe la postul de prefect din momentul în care a primit validarea pentru a candida la alegerile locale. Așa era corect pentru brăileni! Apartenența lui politică nu a făcut decât să scadă și mai mult încrederea oamenilor în instituțiile statului!
Boboc și PNL, fără să vrea, au creat niște precedente acum. De aici și până la asumarea politică a prefectului este doar un pas! De altfel, Boboc ne-a arătat și în 2016 capacitatea lui de a termina o cursă electorală!”
, a declarat fostul prefect, George Paladi.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry