Ana Cornelia Măcrineanu este PRIMARUL comunei Viziru! PSD a avut 175 de voturi peste PNL! USR s-a făcut de râs cu doar 16 voturi!

Competiție foarte strânsă la Viziru unde candidatul PSD, Ana Cornelia Măcrineanu, a reușit să câștige inimile vizirenilor. PSD s-a clasat pe primul loc la alegeri cu 1190 de voturi, fiind urmat de PNL cu 1015 voturi.

AUR a adunat 280 de voturi, iar PMP 255.

”Surpriza” a venit din partea USR-ului, partid aflat la guvernare, care a reușit să convingă doar 16 vizireni. Asta după ce, în urmă cu doua zile, deputatul PNL Alexandru Popa declara că Pica Ionuț Marian, candidatul USR, o susține pe Daniela Mariniuc pentru funcția de primar, și îi îndemna pe USR-iști să o voteze.

175 de voturi au făcut diferența! Popa: ”E încă un motiv în plus pentru care îmi doresc să fiu președintele PNL Brăila!”

Deputatul PNL, Alexandru Popa, a transmis un mesaj pe Facebook, după închiderea urnelor și numărarea voturilor.

”A fost o luptă grea, dar frumoasă! Da, am pierdut, dar nu am pierdut de acasă sau stând pe margine, cum au făcut, din păcate, alți colegi din partid.

M-am implicat cu tot sufletul în campania din comuna Viziru. Echipa mea a făcut campanie zi de zi, în timp ce alții au ales să bage capul la cutie sau, mai grav, să ajute adversarul nostru politic.

E încă un motiv în plus pentru care îmi doresc să fiu președintele PNL Brăila. Să terminăm cu taberele și bisericuțele, să punem punct acestui mod nociv de a face politică!

Le mulțumesc tuturor colegilor liberali care au muncit la Viziru, o felicit pe doamna Daniela Mariniuc, candidatul PNL și îi urez succes doamnei primar Măcrineanu.

Împreună mergem mai departe, cu un PNL unit și fără trădători sau oportuniști, un PNL care va câștiga multe bătălii electorale!”, a declarat deputatul Alexandru Popa.

Vizirenii au făcut spectacol în fața primăriei, după închiderea urnelor!

Vizirenii s-au bucurat de rezultatul alegerilor. Sute de oameni s-au strâns în fața primăriei unde au cântat, au scandat și au dansat de bucurie. Candidatul PSD, Ana Cornelia Măcrineanu, mâna dreaptă a regretatului primar Dima Priceputu, a câștigat alegerile!

”Le mulțumesc vizirenilor pentru încrederea acordată și promit că nu îi voi dezamăgi! Mulțumesc echipei Partidului Social Democrat care a fost alături de mine în această campanie, în fiecare zi, și vă promit că împreună cu Consiliul Județean Brăila vom duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le avem în derulare. Urmează trei ani în care vizirenii vor găsi mereu ușa Primăriei deschisă, iar eu mă voi implica 100% în rezolvarea problemelor lor!”,

a declarat primarul comunei Viziru, Ana Cornelia Măcrineanu.

În urma alegerilor, 74 de voturi au fost declarate nule. Numărul total al alegătorilor așteptați la urne a fost de 4924. 34 de alegători au votat pe liste suplimentare. În total, 2830 de alegători și-au exprimat votul. Total număr voturi valabil exprimate: 2756.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry