Ana Cornelia Măcrineanu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Viziru!

La sfârșitul săptămânii trecute, Ana Cornelia Măcrineanu, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Viziru, și-a depus candidatura în prezența președintelui PSD – senatorul Ion Rotaru, a președintelui Consiliului Județean Brăila – Iulian Chiriac și a deputaților – Mircea Florin și George Paladi.

Mi-am depus candidatura la funcția de primar al comunei Viziru pentru că oamenii din comunitatea pe care o reprezint cu mândrie merită să vadă duse la bun sfârșit toate proiectele începute de regretatul nostru primar, Dima Priceputu. Alături de echipa PSD, pe care o vedeți astăzi alături de mine, vom continua să ajutăm la dezvoltarea comunei Viziru, venind în fața alegătorilor și cu proiecte noi, care vor ridica semnificativ nivelul de trai al vizirenilor.

Comuna noastră merită să aibă în continuare șanse egale la o dezvoltare armonioasă, în concordanță cu întreg județul! Echipa Partidului Social Democrat vă propune șansa la continuarea proiectelor de dezvoltare și o totală implicare în rezolvarea problemelor cu care vizirenii se confruntă!, a declarat candidatul PSD, Ana Cornelia Măcrineanu.

Ana Cornelia Măcrineanu are o experiență în administrație de opt ani, timp în care a fost consilier local, ales pe listele PSD. Din toamna anului trecut, Măcrineanu ocupă funcția de viceprimar al comunei, făcând parte din echipa fostului primar Dima Priceputu – cel care a promovat-o și inițiat-o în ”meseria” de primar gospodar.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry