ANI a decis: Florin Cirligea este incompatibil!

ANI a decis: Florin Cirligea este incompatibil!

 

 

Decizia a plecat de la faptul ca liberalul Florin Cirligea ar fi facut afaceri cu o institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Braila.

“In perioada exercitarii mandatului de consilier judetean 2016-2020, SC Comision Trade SRL, societate comerciala in cadrul careia persoana evaluata detine calitatea de asociat unic, a incheiat 15 contracte comerciale de prestari de servicii cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila, institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Braila. Astfel persoana evaluata a incalcat dispozitiile att 90, alin.1, din Legea nr 161/2003”, se arata pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate.

Problema incompatibilitatilor troneaza in Consiliul Judetean Braila de cateva luni bune. Insusi presedintele CJ, Iulian Chiriac a declarat in cadrul unei sedinte faptul ca va solicita Agentiei Nationale de Integritate verificarea tuturor consilierilor, astfel incat sa nu mai existe acuzatii in plen, care sa perturbe activitatea si ordinea de zi.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry