Boboc a pierdut susținerea liberalilor, după demiterea lui Canciu

Imediat după înlăturarea lui Cătălin Canciu, de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean, liberalii au făcut o conferință de presă în care au anunțat că îi retrag sprijinul politic lui Cătălin Boboc, acuzându-l de trădare.

Liberalii i-au sugerat lui Boboc să-și caute alt partid pentru că, în condițiile actuale, ei nu mai au încredere în președintele lor intermar.

Noi la acel moment am luat-o sub formă de glumă, nu credeam că se poate ajunge în punctul în care să ne atacăm între noi, am crezut că suntem în aceeași barcă. El a considerat ca lupta noastră internă s-o ducă într-un mod personal, atacându-l pe domnul Canciu, crezând că ne va dezbina, dar acest lucru nu s-a întâmplat și ne-a făcut să fim mai uniți ca niciodată. Și ne luăm angajamentul că îi vom da ocazia domnului Boboc să își vadă de treaba dumnealui, să-și depună adeziunea în altă parte”

a declarat deputatul PNL, Alexandru Popa.

Deputatul liberal a mai precizat faptul că nu va cere excluderea lui Boboc din PNL, dar a lăsat să se înțeleagă faptul că nu va mai avea niciodată o funcție de conducere în organizația de la Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry