Boboc: ”Foarte mulți oameni au un talent în a spune că sunt de dreapta dar problema lor este cu Partidul Național Liberal”

Cătălin Boboc a vorbit despre demisia lui Dănăilă din Consiliul Județean, dar și despre relația dintre cei doi foști președinți ai liberalilor brăileni. Boboc empatizează cu situația în care se află Alexandru Dănăilă, care spune el ”l-a crescut pe candidatul minune”, Adrian Tabarac.

Alexandru Dănăilă și-a dat demisia din funcția de consilier județean, așa cum a promis încă din campania electorală a alegerilor locale.

Alexandru este un om care cunoaște partidul și are dreptate, sunt niște momente, când niște oameni… aș putea spune că el l-a crescut pe candidatul minune(n.r. Adrian Tabarac) normal că nu îți pică bine, când vezi ce face și cum aruncă cu noroi în propriul partid. Eu îl înțeleg pe Alexandru foarte bine.

Partidul Național Liberal este un partid care pe parcursul timpului a trecut prin multe momente dificile, momente nu ca ăsta… ăsta este așa… o apă de ploaie, o furtună într-un pahar.

Partidul Național Liberal a rămas totuși în picioare atunci când era atacat din toate părțile. Din păcate, am văzut inclusiv la locale. Nu știu de ce, foarte mulți oameni au un talent în a spune că sunt de dreapta, sunt anti PSD, dar observ că toată problema lor este cu Partidul Național Liberal”, spune președintele PNL, Cătălin Boboc.

”Ghinionul” liberalilor este că atât la alegerile locale, cât și acum, la parlamentare, au fost liberali care au ales să se rupă de partid și să-și încerce norocul electoral pe cont propriu. Dacă în cazul lui Ovidiu Nechita, la alegerile locale, deranjul pentru PNL nu a fost prea mare, de această dată, Tabarac a ”tras piciorul” și a adunat câțiva membrii ai partidului care să-l susțină.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry