Când nu mai are cine să facă mișto de ei, liberalii și-o trag singuri! Consilierul local Sîrbu Constantin atacă ”echipa câștigătoare”!

Într-o postare pe Facebook, consilierul local municipal Partidului Național Liberal, Constantin Sîrbu, face mișto de candidatul partidului său la funcția de primar.

În fotografii sunt evidențiate pliatele PNL cu mutra lui Cătălin Canciu, aruncate într-o cutie, în scara blocului. Fotografiile sunt însoțite de mesajul agramat: ”Cum a fost “votat” Canciiu la scara blocului meu! Echipa “câștigătoare”!. Ce faceți voi acum, sa mai făcut, rezultatul va fi la fel!”

Constantin Sîrbu, are 60 de ani și este membru PNL încă din 1990. De profesie este inginer și a mai fost consilier municipal din partea PNL în perioada octombrie 2017-septembrie 2020.

În actualul mandat, Sîrbu a depus jurământul în vara anului 2022. Acesta l-a înlocuit pe Laurențiu Coman, cel care a demisionat din CLM după ce a câștigat un concurs pentru un post de consilier superior I în cadrul Ministerului Economiei, post de funcționar public.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry