Cătălin Boboc: ”Mandatul meu de secretar de stat în Ministerul Muncii s-a încheiat”

După ce PNL l-a confirmat ieri pe Canciu la Ministerul Turismului și pe Dobrescu la Ministerul Muncii, Cătălin Boboc a transmis un mesaj pe Facebook în care le-a mulțumit celor care l-au susținut în această perioadă.

Reamintim că Florin Dobrescu a fost mutat la Ministerul Munii, în locul lui Boboc, pentru a-i face loc lui Canciu la Turism. Inițial, președintele PNL, deputatul Alexandru Popa, spunea că șeful ISJ Brăila va ocupa o funcție în Ministerul Educației sau în Ministerul Culturii.

Dacă ar fi mers la Educație, Canciu era nevoit să lucreze sub un ministru PNL care l-a demis din conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brăila. Dacă mergea la Cultură, Canciu era nevoit să lucreze sub un ministru PSD – iar asta însemna muncă, nu joacă de birou sau excursii exotice.

Partidul i-a livrat turistului Canciu jobul perfect! Liberalii au scăpat de Cătălin Boboc de la Ministerul Muncii, l-au mutat pe Dobrescu în loc, iar pe Canciu l-au instalat la Turism.

”Vreau să mulțumesc Partidului Național Liberal pentru sprijin, celor care au avut încredere în mine pentru această funcție pe care am deținut-o din februarie 2021 până acum. Mulțumesc premierilor și miniștrilor din această perioadă, colegilor din minister alături de care am lucrat și celorlalți din alte instituții subordonate Guvernului.

A fost o onoare și am încercat să îmi fac treaba cât am putut de bine! Ministerul Muncii nu este unul ușor și mai este mult de muncă, dar mai ales, sunt reforme de făcut!

Sunt sigur că ne vom mai auzi și vedea și după acest capitol!”, a transmis Cătălin Boboc.

Istoria PNL Brăila ne-a învățat că Boboc Cătălin nu e genul de personaj politic care să dispară în neant. Până în 2024, sau mai bine zis, după primul tur de alegeri, avem convingerea că Boboc va înflori și din piatră seacă, având rădăcini bine ancorate, care depășesc limitele județului Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry