Cîrligea, despre imaginile electorale din școala de la Cireșu: ”Domnul Popa trebuia să demonstreze că a făcut totuși primele 4 clase pe undeva”

Reprezentanții AUR Brăila au condamnat modalitatea prin care liderul PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a ales să-și facă campanie electorală, folosindu-se de unitățile de învățământ din comuna Cireșu.

Prezent la conferință, fostul inspector școlar general, Viorel Botea, a catalogat drept ”slugărnicie”, atitudinea șefului ISJ Brăila, Cătălin Canciu, în fața acuzațiilor care i se aduc liderului PNL: ”Putea să afle în secunda doi, dacă voia, nu dacă voia să stea în genunchi în fața unui șef care i-a dat o funcție”.

Șeful PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila, a realizat o serie de materiale video, în școala și grădinița din Cireșu, în speranța că va schimba percepția alegătorilor față de imaginea de semidoct pe care și-a creat-o în ultimii ani.

În clip, educatoarea, fostă învățătoare a deputatului, are doar cuvinte de laudă pentru Alexandru Popa și nu omite(intenționat) să precizeze că acesta le-a fost alături ori de câte ori au avut nevoie de ceva: ”dotare, materiale”.

În aceeași serie de clipuri electorale mai apar, pe lângă fiica deputatului, un băiețel și o fetiță, care aleargă nestingheriți prin clasă, în timp ce educatoarea dădea interviuri pentru a-i spăla imaginea președintelui PNL Brăila.

Se pare că experții în comunicare angajați de PNL au încercat să-i spele imaginea deputatului de la Cireșu, după ce, în presa locală și apoi în cea națională, a devenit viral un discurs al liberalului din plenul Camerei Deputaților.

”Toate acestea nu se întâmplau dacă domnul Popa nu se chinuia să citească acel discurs în Parlament, după care trebuia să demonstreze că a făcut totuși primele 4 clase pe undeva, următoarele 8 pe undeva, doctoratul pe altundeva. De fapt ce voia? În opinia mea, a vrut să demonstreze că totuși a fost pe la școală”, a declarat Florin Cîrligea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry