Cîrligea și-a demontat contracandidatul: ”Pe Canciu nu-l recomandă nimic! Ținând cont cui duce servieta, mă scuzați, nu pot să comentez!”

Candidatul AUR la Primăria municipiului Brăila a tras încă un semnal de alarmă cu privire la situația economică a orașului. Cîrligea este de părere că, până la atragerea marilor investitori, administrația trebuie să se implice în crearea oportunităților de afaceri mici și mijlocii, care să asigure un minim necesar al locurilor de muncă.

Florin Cîrligea va candida la alegerile locale din 9 iunie 2024, din partea Partidului AUR, pentru funcția de primar al municipiului Brăila.

”Brăila arată bine la momentul actual, cel puțin în centru, din punct de vedere al spațiilor verzi, al curățeniei și a asfaltărilor, dar nu arată bine deloc din punct de vedere economic.

Țineți minte, dacă nu facem ceva pentru orașul ăsta, până or veni marii marii investitori, să încercăm noi, cu fonduri mai puține și cu cheltuieli mai mici, să facem o atracție din municipiul Brăila. Avem o grămadă de obiective care pot fi introduse în circuitul turistic(…)”, a declarat Florin Cîrligea.

Întrebat de ce ar vota brăilenii cu candidatul AUR, Cîrligea a fost categoric. El a dat de pământ cu contracandidatul lui, pe care l-a acuzat că-i duce servieta deputatului de la Cireșu.

”Lumea se poate uita, ce am realizat eu, din punct de vedere economic, că v-am spus că nu mă pricep la toate. Pe domnul Canciu nu-l recomandă nimic, din mari realizări economice, programe economice sau gândire economică, pe care dumnealui poate să o facă(…) Profesional, probabil ca profesor a confirmat, dar iertați-mă ținând cont cui duce servieta, mă scuzați, nu pot să comentez”, a declarat candidatul AUR la Primăria municipiului Brăila, Florin Cîrligea.

Într-un clip video postat pe YouTube, se poate vedea cum deputatul Alexandru Popa are mai probleme în a susține un discurs de la tribuna Parlamentului, acesta urmărind cu degetul pe foaie fiecare cuvânt.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry