Consilierul Daniela Rădulescu candidează pentru funcția de președinte al Organizației Municipale a PMP Brăila! Botea rămâne la Organizația Județeană!

Pe data de 16 septembrie se vor desfășura alegerile în cadrul Organizației Municipale PMP, iar pe data de 17 septembrie se va desemna conducerea Organizației Județene PMP. Până azi, doar consilierul local Daniela Rădulescu și-a depus candidatura pentru președinția Organizației Municipale.

”Și-a anunțat până acum candidatura doamna consilier municipal Daniela Rădulescu. Dânsa va avea o moțiune, iar pe baza acestei moțiuni ne vom prezenta electoratului brăilean și membrilor Partidului Mișcarea Populară, din municipiu, pe care îi așteptăm la vot. Am discutat cu colegii și având în vedere situația pandemică vom face alegeri într-o singură zi, dar pe o perioadă mai lungă de timp, astfel încât toți colegii să poată să vină să voteze”,

a declarat liderul PMP, Viorel Botea.

Președintele PMP a precizat că toți membrii de partid care doresc să își depună candidaturile pentru funcțiile de conducere sunt invitați să facă acest lucru în cursul acestei săptămâni.

”Pe data de 17 septembrie vom organiza alegerile la nivelul Organizației Județene. Până acum, în fiecare organizație locală s-au desfășurat alegeri urmând ca pe data de 17 septembrie să alegem conducerea județeană, pentru următorii patru ani. Îm depun candidatura ca președinte al Organizației Județene cu moțiunea ”Dezvoltarea durabilă a județului Brăila în România respectată!”,

a declarat Viorel Botea.

Consilierul local Coman Sarafolean va candida pentru funcția de secretar general al Organizației Județene.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry