Corb la corb nu-și scoate ochii! Canciu: ”Copiii mei au făcut pregătire, eu am făcut pregătire… Cel care vinde mărarul în piață ar trebui să declare”

Politizarea învățământului brăilean naște monștri!

Șeful învățământului brăilean a declarat, în cadrul ultimei întâlniri cu simpatizanții PNL, că problema din spatele meditațiilor, neimpozitate, ale profesorilor, este legea. Deși, inițial a spus că doar profesorii care nu sunt cei mai buni în domeniu recurg la a face presiuni pe copii, pentru a ajunge la meditații, ulterior a revenit declarând că nu toți profesorii fac meditații, ci doar cei care predau materii foarte grele, cum ar fi matematica.

Întrebat despre profesorii care nu declară și nu plătesc impozite pentru banii proveniți din meditații, Cătălin Canciu a spus că nici cei care vând o legătură de mărar în piață nu plătesc impozite.

”Vreau să vă spun altceva, că nu toți profesorii fac pregătire cu elevii. Cei mai mulți își desfășoară activitatea la școală. Aici vorbim de disciplinele care sunt la examene: matematica, limba română. În special la matematică, pentru că matematica este grea(…) Copiii mei au făcut pregătire, eu am făcut pregătire, nu asta este problema. Și cel care vinde mărarul, cu o legătură în piață, ar trebui să declare venitul”, a declarat șeful învățământului brăilean, Cătălin Canciu.

Canciu a recunoscut că a făcut meditații cu elevi în urmă cu 25 de ani, pentru admiterea la facultate, însă niciunul dintre simpatizanții din sală nu l-a întrebat dacă și-a declarat veniturile la acea vreme sau a luat bani la negru, de la copiii pe care îi pregătea. Seni(l)n însă, a declarat că el nu se regăsește în categoria celor care fac meditații.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry