Cosmin Răzmeriță: ”Nu putem să acceptăm ca ”unii” să se îmbogățească în urma achizițiilor fără licitație”

Premierul a declarat că Hotărârea de Guvern va fi elaborată luni sau marți iar starea de alertă se va prelungi cu 30 de zile. De cealaltă parte PSD propune prelungirea cu doar 15 zile a restricțiilor.

Victor Ponta, preşedintele Pro România, acuză Guvernul Orban că doreşte prelungirea stării de alertă pentru a putea face în continuare achiziţii directe.

”Există un singur motiv întemeiat pentru prelungirea stării de alertă: acela al achizițiilor fără licitație!

Putem să înțelegem faptul că actualul guvern nu mai prezinta credibilitate și nici susținere politică nu mai are, dar nu putem să acceptăm ca ”unii” să se îmbogățească în urma achizițiilor fără licitație, profitând de pe urma unei pandemii care a făcut atâtea victime și a șubrezit economia, care oricum era ”pusă pe butuci” de guvernări la fel de incompetente.

Duplicitatea, cu care sunt aplicate unele măsuri(ex: biserici – nu, cazinouri – da), nu face decât să întărească ideea de manipulare a populației către interese numai de ei știute.

România trebuie readusă într-un plan de redresare economică pe care guvernul ni-l promite de mai bine de o lună de zile.

Așteptăm ”valul 2” ca să ne revenim, sau așteptăm un guvern competent care să ne scoată din această criză?”, a declarat președintele ProRomânia Brăila, Cosmin Răzmeriță.

Pro România a anunţat că nu va vota prelungirea stării de alertă. Conducerea PSD a stabilit în schimb că va vota starea de alertă, însă doar pentru 15 zile şi fără achiziţii publice directe şi angajări netransparente.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry