Cosmin Răzmeriță, ProRomânia: ”Facturile electorale se plătesc la urne, iar de această dată, PNL nu mai are cu ce să plătească!”

CCR dă undă verde dublării alocațiilor. Este vorba despre legea care respingea Ordonanța de Urgență a Guvernului prin care era amânată intrarea în vigoare a dublării alocațiilor până la 1 august.

Președintele ProRomânia Brăila, Cosmin Răzmeriță, consideră că decizia CCR le facilitează liberalilor luarea unor măsuri populiste, care să-i ajute în campania electorală. Răzmeriță spune că românii nu ar trebui să uite că PNL a vrut să amâne majorarea alocațiilor și pensiilor, motiv pentru care ar trebui taxați la urne.

”Guvernul Orban trebuie să găsească soluția pentru dublarea alocațiilor! Nu mai merge cu ”cioara vopsită”! CCR a avut ultimul cuvânt ca, de altfel, în cazul tuturor deciziilor luate de liberali. Urmează pensiile!

Scenariul sumbru este acela că PNL va face credit electoral pe seama pensiilor și alocațiilor ca apoi, după alegerile locale, să avem parte de tăieri masive.

CCR practic acum i-a forțat pe liberali să-și facă campanie.

Adevărul este că ne așteaptă vremuri foarte grele, iar Guvernul a demonstrat prin celebrul ”plan de relansare” că nu este capabil să-i sprijine nici pe români și nici mediul de afaceri.

Urmează vremuri în care va trebui din nou să ne obișnuim cu șomajul tehnic, concediu fără plată, micșorarea pensiilor sau tăierea facilităților fiscale.

Facturile electorale se plătesc la urne, iar de această dată, PNL nu mai are cu ce să plătească!”, spune președintele ProRomânia, Cosmin Răzmeriță.

Ce înseamnă de fapt aceste majorări

a) 600 de lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap; b) 300 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani;

b) 300 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani;

c) 600 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani, în cazul copilului cu handicap.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry