Dan Barna și Mihai Isvoranu le-au vorbit brăilenilor despre alternativa USR-PLUS!

Prezent la Brăila, în cadrul unei vizite electorale, Dan Brana, co-președinte al Alianței USR-PLUS, alături de candidatul la CJ Cătălin Stancu și candidatul la Primăria municipiului Brăila, Mihai Isvoranu, au stat de vorbă cu brăilenii despre alternativa propusă de alianță și programul electoral, cu care au intrat în această competiție locală.

Vreau să îi mulțumesc domnului Barna, co-președinte al Alianței USR-PLUS pentru venirea sa în Brăila și pentru sprijinul pe care ni-l oferă în această campanie electorală pentru alegerile locale, căci despre aceasta este vorba, despre alegerile locale din 27 septembrie. Alegeri care sunt de o importanță vitală pentru Brăila, pentru viața noastră, a brăilenilor și a copiilor noștri.

Brăileni, pe 27 septembrie, dincolo de a alege  o culoare politică sau un anume candidat, este vorba despre alegerea între doua sisteme, două feluri de a face administrație publică și de a face politică.

Unul orientat spre estul Europei: bazat pe angajări în administrația publică pe pile, pe relații, pe carnete de partid, cu blocarea inițiativei private și cetățenești care a dus la sărăcirea Brăilei, la plecarea oamenilor în alte orașe mai prospere din țară sau în afara țării pentru a câștiga o pâine cinstită pentru ei și familiile lor. Au plecat lăsând în urmă familii neîntregite, iar orașul s-a depopulat de tineri – la acest moment populația Brăilei este una dintre cele mai îmbătrânite din orașele țării.

Celălalt sistem este cel orientat spre vestul Europei, bazat pe administrație transparentă, pe locuri de muncă în primărie obținute pe merit și competitivitate. Orientat către absorbția cât mai mare de fonduri europene vitale pentru reconstrucția orașului, pentru reconstrucția vieții economice și pentru îmbunătățirea educației, mai specific pentru prosperitatatea Brăilei și pentru readucerea acasă a tinerilor brăileni, pentru reîntregirea multora dintre familii.

Alianța USR-PLUS, prin oamenii pe care îi propune pentru a face adminstrație publică, vine cu un suflu nou, cu o viziune politică proeuropeană bazată pe valori și performanță care conduc spre prosperitate.

Pentru noi, brăilienii, sunt vitale aceste alegeri. Votăm ca până acum, pentru nedezvoltare și sărăcie, sau votăm pentru prosperitate și orientarea Brăilei spre Europa, așa cum a fost în perioada ei de glorie?

Noi, brăilenii, vom decide pe 27 septembrie! E în puterea noastră să schimbăm viitorul Brăilei, al brăilenilor și al copiilor noștri. Putem face asta!”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă Mihai Isvoranu, candidat la Primăria muncipiului Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry