Danaila ameninta: “Daca vom constata ca majoritatea PSD din CLM nu va face acest pas, consilierii locali liberali vor initia o hotarare, pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie”

Danaila ameninta: “Daca vom constata ca majoritatea PSD din CLM nu va face acest pas, consilierii locali liberali vor initia o hotarare, pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie”

 

 

Campania pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie din facturi a fost demarata de Partidul National Liberal – Filiala Braila, inca din toamna anului trecut. Peste 15.000 de braileni au semnat pentru eliminarea taxei, mai ales in conditiile in care campania a scos la iveala multe nereguli: modul arbitrar in care taxa era calculata, utilizarea unor coeficienti nereali, a unor suprafete inexistente si chiar situatii in care taxa a fost platita chiar pentru luni in care nu a plouat.

”Eliminarea taxei pe apa de ploaie este un succes comun, al celor peste 15.000 de braileni semnatari care au solicitat asta, a echipei de la PNL Braila, un efort dublat de demersul parlamentar al deputatului liberal Vasile Varga. Acum, odata cu promulgarea legii de catre presedinte, primarul Marian Dragomir nu mai are niciun motiv sa nu scoata taxa din facturi. Ne asteptam ca, la prima sedinta a Consiliului Local Municipal Braila, acesta sa fie primul punct al ordinii de zi. Altfel, declaratiile de pana acum ale lui Marian Dragomir, care a spus ca isi dorea eliminarea taxei, dar nu ar fi avut cadru legal, raman pura demagogie. Oricum, daca vom constata ca majoritatea PSD din CLM nu va face acest pas, chiar in luna august, consilierii locali liberali vor initia ei o hotarare de consiliu, pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie”, a declarat Alexandru Danaila, presedintele PNL Braila.

Liderul liberalilor braileni spune ca toate consiliile locale ale judetului Braila, din localitati unde se plateste taxa pe apa de ploaie, ar trebui ca, in perioada urmatoare, sa ia decizii similare, de eliminare a acesteia.

 

 

horacredit.ro/

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry