Daniel Cîrîc a părăsit PNL-ul lui Popa și va candida din partea Partidului Forța Dreptei la Primăria orașului Însurăței!

Săptămâna trecută, Organizația PNL Însurăței, în frunte cu Daniel Cîrîc, candidatul pe care liberalii l-au susținut pentru funcția de primar al orașului, și-au dat demisia și au părăsit tabăra deputatului de la Cireșu.

”Din păcate, idealurile nu-și au rostul în politică, interesele obscure și negocierile ascunse, tocmai cu cei care au distrus localitatea, au ieșit la iveală”, a transmis miercuri seara Daniel Cîrîc.

După această informație, de pe pagina de Facebook a Partidului Național Liberal Brăila a dispărut anunțul privind candidatura lui Daniel Cîrîc, din partea PNL, la Primăria orașului Însurăței.

Câteva zile mai târziu, președintele Partidului Forța Dreptei, Antoneta Ioniță, a făcut anunțul:

”Pe zi ce trece vin în echipa Forța Dreptei Brăila liberali profesioniști, serioși, care au ales să continue lupta cu baronii PSD pentru binele comunității locale, pentru care cuvântul dat în fața oamenilor este respectat.

Așa este și domnul Cîrîc Daniel Angelin din Însurăței, un om care nu a suportat ca PNL să dea mâna cu PSD, un profesionist care a ales să ni se alăture și să ne reprezinte la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Îi urăm “Bine ați venit!” și mult succes în lupta electorală și îl asigurăm de toată susținerea noastră!”

Partidul Național Liberal a ales să o susțină în această luptă electorală pe soția fostului primar PSD, demis după o sentință definitivă a Înaltei Curți.

Ionel Gheorghe și-a pierdut fotoliul de primar al orașului Însurăței în luna mai 2022, fiind demis din funcție ca urmare a faptului că a pierdut în mod definitiv un proces de incompatibilitate. Totodată, potrivit sentinței Înaltei Curți de Casație și Justiție, lui Gheorghe îi este interzis să mai ocupe funcția de primar pe o perioada de 3 ani de la încetarea mandatului – adică până în 2025.

Pentru că PNL nu s-a mai putut folosi de primarul demis a recurs la cea mai apropiată soluție pentru a bulversa electoratul, aruncând-o în luptă pe soția acestuia, Elena Gheorghe.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry