Dănuț Lungu, despre adeziunea lui Neacșu: ”NU este un câștig pentru Partidul Național Liberal”

Președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, a prezentat-o pe Alina Neacșu în cadrul unei conferințe de presă, ca fiind nou membru al organizației pe care o conduce. O săptămână mai târziu, în același sediu, deputatul Alexandru Popa a spus că Neacșu nu are calitatea de membru PNL și nici nu are cunoștină de adeziunea ei.

Doamna Alina Neacșu nu este la acest moment membru PNL. Ca cineva să devină membru PNL trebuie să treacă de Biroul Politic Local și de Biroul Politic Județean. Adeziunea dumneaei nu a fost discutată în niciuna dintre aceste structuri, deci nu este membru în acest moment. Nu spun că nu este binevenită între noi, dar în acest moment, nu este membru PNL, doar atât”, a declarat deputatul Alexandru Popa.

Până când lucrurile se vor clarifica, în ceea ce privește statutul Alinei Neacșu în PNL Brăila, unii dintre liberali nu consideră adeziunea ei ca fiind un câștig pentru organizație.

În ultimul mandat am fost membru în Comisia de Sănătate și activitatea pe care am avut-o a fost legată de tot ceea ce înseamnă spital și activitatea de acolo. Știți și dumneavoastră destul de bine care era comportamentul doamnei Neacșu față de celelalte cadre medicale(…)

M-ați întrebat dacă este un câștig pentru Partidul Național Liberal, iar eu mi-am spus părerea: nu este un câștig pentru Partidul Național Liberal!”, a declarat consilierul județean Dănuț Lungu.

Alina Neacșu este șeful secției de Oftalmologie al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Brăila și a ocupat funcția de director medical în ultimii șase ani.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry