Declarat dușman de moarte al PSD-ului, deputatul Popa a votat PENTRU liste comune la europarlamentare!

Au fost 58 de voturi pentru, 2 abțineri și doar 5 voturi împotriva unei alianțe cu PSD. În cealaltă ședință, social democrații au votat în unanimitate pentru o alianță electorală cu PNL și comasarea localelor cu europarlamentarele.

Cei cinci liberali care s-au opus propunerii sunt Ilie Bolojan – președintele CJ Bihor, fostul premier Florin Cîțu, Florin Birta – primarul municipiului Oradea, deputatul Robert Sighiartău și Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița.

De cealaltă parte, Cristian Buican – președintele PNL Vâlcea și Alin Nica – președintele Consiliului Județean Timiș – s-au abținut.

După patru ani în care deputatul Alexandru Popa a purtat o campanie odioasă împotriva Partidului Social Democrat, dar și a celorlalte formațiuni politice locale, liderul liberalilor brăileni a votat PENTRU liste comune, la alegerile europarlamentare, cu PSD.

Acest individ care, cu fiecare suflare, le spunea brăilenilor cât de rău este Partidul Social Democrat, cum a distrus administrația locală județul Brăila și cum el este cel care ne va scăpa de PSD, a vândut într-o secundă încrederea electoratului!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry