Deputatul Emilia Meiroșu a donat 100 de combinezoane Spitalului de Pneumoftiziologie! Echipamentele au fost realizate de Braiconf!

O sută de combinezoane au ajuns astăzi la Spitalului de Pneumoftiziologie din Brăila, donate de deputatul Emilia Meiroșu.

Braiconf și-a reprofilat o parte din liniile de producție pentru a fabrica măști de protecție reutilizabile și combinezoane.

Emilia Meiroșu nu este singurul politician care a apelat la serviciile fabricii de confecții din Brăila, pentru a veni în ajutorul cadrelor medicale. Gigi Becali a luat legătura cu conducerea renumitei fabrici Braiconf de la Brăila pentru sistarea producţiei de cămăşi în favoarea celei de măşti sanitare şi halate de unică folosinţă.

Astăzi am achiziționat și donat către Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila 100 de combinezoane pentu protejarea cadrelor medicale, combinezoane realizate de fabrica de textile Braiconf. Personalul medical trebuie să fie protejat prin echipamente de calitate pentru a se putea concentra pe activitățile de tratare a pacienților.

Felicitări angajaților Braiconf și domnului director de dezvoltare Catalin Oprișan care au făcut posibil ca orașul Brăila să fie în prima linie de realizare a materialelor necesare, în lupta contra virusului SARS-COV2!”, a declarat deputatul într-o postare pe Facebook.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry