Deputatul Nicu Niță le-a mulțumit brăilenilor pentru votul acordat echipei PSD!

După alegerile parlamentare, la Brăila, Partidul Social Democrat și-a revendicat un senator și trei deputați. Nicu Niță se află la cel de-al doilea mandat și își propune să reprezinte în continuare interesele brăilenilor în Parlamentul României.

În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor brăilenilor care au votat echipa propusă de Partidul Social Democrat la Brăila. Votul dumnealor ne obligă să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a pune în aplicare programul de guvernare propus de PSD, program care i-a convins pe români ca fiind singura soluție pentru redresarea economică și ieșirea din această criză generată de coronavirus și întreținută de un Guvern incapabil.

PSD Brăila a dovedit și de această dată că este una din cele mai bune organizații din țară, iar nota, ne-o pun de fiecare dată alegătorii, cei care ne susțin și ne trimit în Parlamentul României pentru a le reprezenta interesele. Promitem să nu dezamăgim și să fim întotdeauna lângă brăileni!”, a declarat deputatul PSD Nicu Niță.

Partidul Social Democrat a câștigat la Brăila alegerile cu peste 44% din totalul voturilor valabil exprimate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry