Deputatul Popa Alexandru: ”Agenţia Standard&Poor’s a modificat pozitiv perspectiva economiei României de la calificativul “negativ” la “stabil”, ceea ce ne arată că facem ce trebuie la guvernare”

În contextul crizei sanitare şi economice pe care o traversăm în această perioadă, PNL a guvernat eficient şi responsabil, fapt reliefat prin efectele pozitive pe care le-au avut măsurile adoptate asupra economiei româneşti. Asta nu o spunem doar noi ci inclusiv agenţiile internaţionale de rating. Astfel, agenţia Standard&Poor’s a modificat pozitiv perspectiva economiei României de la calificativul “negativ” la “stabil”, ceea ce ne arată că facem ce trebuie la guvernare, în ciuda criticilor formulate de parlamentarii din Opoziţie.

Din păcate, demagogia şi populismul de care dau dovadă unii politicieni nu fac decât să şubrezească încrederea românilor în autorităţi şi în instituţiile statului şi să îngreuneze traversarea crizei în care ne aflăm. Consider, aşadar, că în aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, să fim responsabili şi solidari pentru a ne îndeplini obiectivul comun, acela de a repune economia României pe o traiectorie ascendentă, cu efecte directe asupra bunăstării şi nivelului de trai al românilor.

Știu că unele măsuri luate cu scopul de a salva vieţi nu s-au bucurat de popularitate în rândul cetăţenilor, un rol important avându-l aici declaraţiile iresponsabile ale unor lideri politici, dar nu trebuie să ne dăm bătuţi în faţa unor eventuale costuri electorale, pentru că trebuie să ne preocupe în primul rând soarta românilor şi viitorul acestei ţări.

Este timpul ca România să revină la normalitate, iar angajamentul nostru, al liberalilor, este de a face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a împlini acest deziderat.

Promisiunea PNL este că nu vom irosi fondurile publice în cheltuieli nesustenabile, aşa cum făceau guvernele PSD, ci le vom direcţiona către acele investiţii care pot aduce plus valoare economiei româneşti. Sunt convins că programul de investiţii şi relansare economică ”Reclădim România”, lansat de PNL anul trecut, va asigura premisele implementării acestei viziuni sănătoase de guvernare în interesul cetăţenilor!

Bătălia cu pandemia şi criza economică este în plină desfăşurare, iar noi trebuie să avem încredere că vom ieşi învingători!”

Declarație politică susținută de deputatul PNL Alexandru Popa

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry