Deputatul Popa, despre alegerile de la Viziru: ”Locuitorii acestei comune nu se vor lăsa influențați în alegerea lor de declarații politice populiste”

Chiar dacă nu a început oficial campania electorală, cele două mari partide, PNL și PSD, au dat startul promovării candidaților pe care i-au ales, pentru alegerile din comuna Viziru.

În urma declarațiilor făcute de președintele Consiliului Județean săptămâna trecută, față de importanța alegerii unui candidat care să poată contribui la dezvoltarea comunei Viziru, deputatul liberal Alexandru Popa a reacționat printr-un comunicat de presă.

Am ascultat cu surprindere declarația președintelui CJ, Francisk Iulian Chiriac, care spunea cu nonșalanță că ”singura șansă de dezvoltarea a acestei comune este Consiliul Județean!”.

Ținând cont de ultimele declarații ale domnului președinte, în care se întreba cu ce sunt mai prejos brăilenii față de arădeni sau clujeni, îl întreb și eu acum: cu ce sunt mai prejos vizirenii față de restul brăilenilor din județ? Nu cumva plătesc aceleași taxe și impozite la buget?

De ce se induce, către electorat, ideea că un primar PSD-ist, la Viziru, ar obține mai multe fonduri de la Consiliul Județean, decât un primar liberal? Cumva președintele Consiliului Județean recunoaște că este părtinitor în ceea ce privește alocarea sumelor către UAT-uri, în funcție de culoarea lor politică?

Profit de această ocazie pentru a-i readuce aminte domnului Francisk Chiriac că dânsul este președintele tuturor brăilenilor din județ, indiferent de culoarea politică. 

Chiar dacă nu a început încă campania electorală, la Viziru, consider că locuitorii acestei comune nu se vor lăsa influențați în alegerea lor de declarații politice populiste și vor realiza că Partidul Național Liberal vine în fața lor cu cel mai bun candidat, și viitor primar al comunei, în persoana doamnei Daniela Mariniuc.

Cât despre fondurile pe care le atribuie Consiliul Județean UAT-urilor, este bine de știut că un primar gospodar în primul rând se axează pe atragerea fondurilor europene și nu pe cheltuirea banilor de la bugetul statului”, se arată în comunicatul transmis de deputatul liberal Alexandru Popa.

Reamintim faptul că săptămâna trecută, după ședința de Consiliul Județean, președintele Iulian Chiriac a vorbit în fața jurnaliștilor despre faptul că actualul Guvern nu arată niciun interes pentru dezvoltarea zonei de sud-est a României.

În acest context, președintele a declarat cu privire la alegerile din comuna Viziru: ”Ne vom lupta ca această comună să rămână în continuare o comună PSD, pentru că singura șansă de dezvoltare a acestei comune, pe actuala guvernare, este Consiliul Județean”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry