Deputatul Popa: ”Sistemul de irigații din județul Brăila a fost extins cu 12.600 de hectare!” O primă promisiune electorală, onorată!

La mai puțin de șase luni de la preluarea mandatului, deputatul liberal Alexandru Popa a bifat deja una din promisiunile făcute în campania electorală.

Popa este membru în Comisia de Agricultură în Camera Deputaților iar campania lui electorală a fost bazată pe măsuri agricole, care să vină în ajutorul locuitorilor din județul Brăila.

Prin extinderea sistemului de irigații au fost repuse în folosință patru stații de repompare în localitățile Maraloiu, Surdila Greci, Surdila Găiseanca și Ulmu.

Vreau să fac un anunț public pentru fermierii din județul Brăila. În luna mai se vor deschide 18 submăsuri cu un cuantum de 760 de milioane. Submăsurile au ca prioritate domeniile de: zootehnie, vegetal, pomicultură, procesare; și pe Măsura 17.1: asigurarea pădurilor și animalelor. Sunt încurajate în aceste măsuri formele asociative, tinerii fermieri și fermele de familie,

spune deputatul PNL, Alexandru Popa.

Prin implicarea mea personală, sistemul de irigații din județul Brăila a fost extins cu 12.600 de hectare. După 27 de ani au fost puse în folosință patru stații de repompare”

a declarat deputatul PNL.

Alexandru Popa conduce un grup de firme cu profil agricol şi o cooperativă agricolă. A atras în judeţul Brăila aproximativ 12 milioane de euro din fonduri europene iar acum, din poziția de parlamentar, dorește ca fermierii din județul Brăila să fie mai bine informați și ajutați în accesarea unor astfel de fonduri.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry