Deputatul PSD de Brăila, Nicu Niță, reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor Partidului Social Democrat!

La nivelul comisiilor permanente ale Camerei Deputaților deputatul de Brăila, Nicu Niță, va continua în funcția de Vicepreședinte al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare, dar își va păstra și statutul de membru în cadrul Comisiei de agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice.

Deputatul le-a mulțumit colegilor pentru votul de încredere și le-a promis că nu îi va dezamăgi în noul mandat.

”Sunt extrem de onorat de încrederea acordată de conducerea PSD și a colegilor mei parlamentari, de a fi reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților.

Le mulțumesc tuturor colegilor din PSD pentru onoranta responsabilitate acordată din nou și îi asigur că voi rămâne același om de echipă, așa cum am fost întotdeauna!

Ca și până acum, în calitate de deputat PSD de Brăila, voi face tot ce depinde de mine pentru județul Brăila și pentru brăileni.

În această sesiune parlamentară, alături de colegii mei din PSD vom lupta în continuare pentru a găsi soluții la nevoile și problemele românilor, onorând, astfel, mandatul primit de la alegătorii noștri, care ne-au acordat încrederea de a-i reprezenta în Legislativ”, a declarat deputatul PSD, Nicu Niță.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry