Deputatul PSD Nicu Niță a fost nominalizat vicepreședinte în Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare, în locul lui Paladi!

Deputatul PSD Nicu Niță a fost nominalizat vicepreședinte în ”Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare”, în locul lui George Paladi. Totodată, social democratul este membru al ”Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice”.

”Sunt extrem de onorat de încrederea acordată de conducerea PSD și a organizației județene PSD Brăila, dar și a colegilor mei parlamentari, de a fi nominalizat în funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare din Camera Deputaților.

Le mulțumesc tuturor colegilor din PSD pentru onoranta responsabilitate acordată și îi asigur că voi rămâne același om de echipă, așa cum am fost întotdeauna!

În continuare rămân membru și al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților.

Ca și până acum, în calitate de deputat PSD de Brăila, voi face tot ce depinde de mine pentru județul Brăila și pentru brăileni.

Și în această sesiune parlamentară, alături de colegii mei din PSD vom lupta în continuare pentru a găsi soluții la nevoile și problemele românilor, onorând, astfel, mandatul primit de la alegătorii noștri, care ne-au acordat încrederea de a-i reprezenta în Legislativ”, a transmis deputatul PSD Nicu Niță.

Tot din 21 martie, Paladi a devenit coleg de comisie cu Ciprian Ciubuc, la ”Drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale”. În ciuda eforturilor depuse de deputatul PNL, Alexandru Popa, de a-i găsi un loc călduț lui Paladi în sânul liberalilor, traseistul figurează în continuare pe site-ul Camerei Deputaților la categoria celor ”neafiliați”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry