Deputatul PSD Nicu Niță a fost reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților

Grupul parlamentar PSD din Camera Deputaților l-a reales pe deputatul brăilean Nicu Niță în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților.

Reamintim că Nicu Niță ocupă și funcția de secretar al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.

”Sunt extrem de onorat de încrederea acordată de conducerea PSD și a colegilor mei parlamentari, de a fi reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților.

Le mulțumesc tuturor colegilor din PSD pentru onoranta responsabilitate acordată din nou și îi asigur că voi rămâne același om de echipă, așa cum am fost întotdeauna!

În calitate de secretar al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, mă voi apleca asupra problemelor fermierilor românilor și voi milita pentru protejarea muncii fermierilor, eliminarea practicilor comerciale neloiale cu care cei care vând produsele românești se confruntă, susținerea producției agroalimentare românești și înlesnirea investițiilor în sectorul agricol.

Ca și până acum, în calitate de deputat PSD de Brăila, voi face tot ce depinde de mine pentru județul Brăila și pentru brăileni.

În această sesiune parlamentară, alături de colegii mei din PSD vom lupta în continuare pentru a găsi soluții la nevoile și problemele românilor, onorând, astfel, mandatul primit de la alegătorii noștri, care ne-au acordat încrederea de a-i reprezenta în Legislativ”, a transmis deputatul PSD Nicu Niță.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry