Deputatul PSD Nicu Niță: ”Pe 6 decembrie trebuie să ne acordăm șansa de a ieși din criza în care am fost aruncați de acest guvern incompetent, condus de liberali!

Social democrații anunță reducerea impozitului pentru salariile mai mici de 6.000 de lei, majorări de pensii și o creștere cu 36% a economiei în următorii patru ani.

Noul program de guvernare al PSD pune pe primele locuri dezvoltarea lanțurilor de producție locale printr-o schemă de ajutor de stat de 1 miliard de euro, sau un program pentru relansarea producției, prioritar în industria de medicamente, de echipamente medicale, chimică, petrochimică, alimentară, de tractoare, masini, unelte si utilaje agricole, îngrășăminte, construcția de nave, etc. Alături de scutirea impozitelor la salariul minim și ajutorul de până la 100.000€ pentru susținerea afacerii, cu garanție pentru 50% din credit și 50% din ajutorul nerambursabil pentru salariile noilor angajați, consider că PSD vine cu soluțiile concrete pentru relansarea economiei. Pe 6 decembrie trebuie să ne acordăm șansa de a ieși din criza în care am fost aruncați de acest guvern incompetent, condus de liberali!”, a declarat deputatul PSD Nicu Niță.

Agricultura reprezintă un sector strategic pentru PSD, un sector care va avea măsuri de susținere a produselor agro-alimentare românești, măsuri de dezvoltare a rețelei de irigații, sprijinirea fiermerilor români și dezvoltarea capacității de procesare a produselor din acest sector.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry