Discurs de deputat: ”Minoritățile sunt și vor fi un mod de a duce mai departe… ăăă… să spunem atât… ăăă… îmi cer foarte(…) Suntem emoționat”

Bâlbâielile deputatului PSD, Adrian Paladi, fost prefect de Brăila, au avut loc anul trecut, în cadrul manifestării ”Contribuția minorităților naționale în istoria Brăilei”. La discurs s-au amuzat și trei deputați, membrii ai asociațiilor minorităților, în Parlamentul României: Bogdan Alin Stoica – Asociaţia Liga Albanezilor din România, Ionel Stancu – Asociaţia Macedonenilor din România, Iulius Marian FIRCZAK – Uniunea Culturală a Rutenilor din România.

”Vreau să precizez că fac parte din grupuri de prietenie cu diferite țări, diferite activități care au fost făcute în comun, care au fost benefice pentru toată lumea. Minoritățile sunt și vor fi un mod de a duce mai departe… ăăă… să spunem atât… ăăă… îmi cer foarte, îmi cer scuze pentru emoțiile pe care le am, suntem emoționat văzându-vă alături de mine. Îmi cer scuze încă o dată”, s-a bâlbâit deputatul Adrian Paladi.

Din fericire pentru brăileni, deputatul Paladi s-a abținut de la a ține cuvântări în plenul Camerei Deputaților, din decembrie 2020 și până în prezent fiind înregistrate doar 5 minute de discurs video, în trei ședințe, dintre care una este depunerea jurământului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry