V.V.: ”Liviu Dragnea ar trebui sa isi dea demisia din functia de Presedinte al Camerei Deputatilor!”

V.V.: ”Liviu Dragnea ar trebui sa isi dea demisia din functia de Presedinte al Camerei Deputatilor!”

 

 

Vicepresedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, liberalul Vasile Varga a sustinut printr-un comunicat de presa ideea ca Liviu Dragnea, lider al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor, ar trebui sa isi dea demisia si mai mult, sa stea departe de toate functiile publice.

“Condamnarea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, este cea mai buna demonstratie ca in Justitia din Romania exista profesionisti competenti, care nu se lasa intimidati nici de mitinguri, nici de analistii de la televiziuni, magistrati care cantaresc fapte si probe, pe care le interpreteaza in spiritul si in litera legii. Sa imparti dreptatea nu trebuie sa devina un act de curaj, asa cum PSD a incercat prin nenumaratele presiuni, ci trebuie sa ramana o normalitate intr-o societate ce se doreste democratica si europena. Sentinta de astazi poate fi considerata si ca un gest de recuperare a imaginii unei Justitii mult prea incercate si mult prea hartuite in ultima perioada. Trebuie stopata orice tentativa ca legea sa fie folosita doar in favoarea unora, care vor sa nu dea socoteala pentru faptele lor. Oamenii care au probleme cu legea trebuie sa stea departe de functiile publice. Dupa aceasta sentinta, Liviu Dragnea ar trebui sa isi dea demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor”, a declarat deputatul liberal Vasile Varga.

Amintim faptul ca Liviu Dragnea a fost condamnat ieri la 3 ani si 6 luni de inchisoare, cu executare. Presedintele PSD nu a avut nicio reactie publica dupa primirea sentintei, insa ceilalti lideri ai partidului, ministri, sefi de filiale judetene au reactionat prin mesaje de sustinere pentru presedintele PSD.

Acestia au anuntat ca il sustin pe Dragnea pentru a ramane la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, afirmand ca cei care cer demisia presedintelui PSD inainte de pronuntarea unei decizii definitive “incalca grav Constitutia Romaniei si directivele europene”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry