După Malinche, un alt ales PNL e acuzat de conflict de interese administrativ! Popa rămâne fără aleși locali!

  • Zi de mare ”mândrie” pentru PNL Brăila! Doi aleși locali, dintr-un foc: un primar și un viceprimar!

După ce ANI spune că a sesizat Parchetul General în cazul lui Malinche, primarul comunei Gropeni, existând “indicii referitoare la posibila săvârșire a infracțiunii de fals în declarații” și “folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane”, a venit rândul viceprimarului din Tudor Vladimirescu.

”În perioada exercitării mandatului de consilier local (2016-2020), a participat la emiterea și adoptarea Hotărârii C.L. Tudor Vladimirescu din data de 29 iulie 2020 privind alocarea sumei de 60.000 Lei asociației în cadrul căreia deține calitatea de membru fondator și funcția de președinte.

Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 70 din Legea 161/2003 și art. 228, alin. (1), lit. f) din O.U.G.  nr. 57/2019”, a transmis ANI, care îl acuză pe viceprimar de conflict de interese administrativ.

Conform ANI, Mihaiu Dumitru ar fi participat la emiterea și adoptarea unei hotărâri prin care Asociația Club Sportiv ”Pandurii” ar fi primit, în baza unui proiect, bani de la bugetul comunei, viceprimarul fiind membru fondator și președinte al asociației.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry