Echipă tânără la Consiliul Județean! Cătălin Marius Negru completează lista PSD!

Sunt Cătălin Marius Negru, am 37 de ani și înainte de a fi un profesionist, sunt soț și tatal unei fetițe.

De profesie inginer, absolvent al Universității “Dunarea de Jos“ Galați, Facultatea  de Inginerie Brăila în specializarea Ingineria mediului, masterand în Inginerie asistată de calculator.

Mi-am început cariera acum 12 ani și am muncit pentru fiecare pas înainte pe care am reușit să-l fac de-a lungul timpului. Așa am acumulat experiența de muncă, de colaborare cu oamenii și mai mult decât atât, experiența de viață.

De aceea consider că a venit momentul de a mă implica alaturi de o echipă tânără în dezvoltarea județului Brăila, unde voi da dovadă de disponibilitate și aplicare în problemele administrative.

Dorința mea este de a ajuta la dezvoltarea județului și de a crește nivelul de trai pentru fiecare cetățean în parte. Am învățat că dincolo de eforturile ce le depunem în ceea ce ne dorim să facem scopul final este că acesta să funcționeze în beneficiul cetățeanului.

Îmi doresc să fiu aproape de oameni printr-o comunicare deschisă și responsabilitate, de aceea voi căuta, împreună cu echipa propusă de PSD Brăila, cea mai bună soluție pentru cetățeni.

Consiliul Județean are nevoie de continuitatea mandatului domnului Francisk Iulian Chiriac, pentru ca #BrailaTuturor să rămână a tuturor, are nevoie de o echipă tânără, cu viziune clară asupra viitoarelor proiecte de investiții, așa cum este cea propusă de PSD Brăila.

Energia tinerilor susținută de experiența seniorilor va crea cadrul necesar pentru o muncă de echipă așa cum este firesc să se întâmple într-o administrație performantă.

Lucrăm cel mai bine împreună atunci când tratăm pe toată lumea cu demnitate şi respect, pentru un mediu de lucru pozitiv, productiv şi lipsit de comportamente neprofesioniste.

Avem obiective comune, ne susținem reciproc, comunicăm și colaborăm, în acest fel vom fi o echipă care va funcționa productiv, în interesul cetățeanului. Împreună suntem hotărâți să facem lucruri bune pentru brăileni și vom pune întotdeauna oamenii pe primul loc.

A construi împreună înseamnă să adoptăm un mediu de lucru divers. Talentele şi perspectivele diverse alimentează creativitatea, curiozitatea şi inovaţiile. Luăm cele mai bune decizii şi accelerăm dezvoltarea proiectelor atunci când implicăm oameni cu o serie de idei, perspective noi și viziune.

Suntem deschizători de drumuri în domeniul nostru, realizăm conexiuni şi creăm punţi între generații. Pentru a realiza aceste lucruri, ne conformăm tuturor legilor aplicabile.

Prin votul dumneavoastră  mă voi implica în promovarea și susținerea proiectelor de hotărâri ale Consiliului Județean și a celorlalte unități administrativ teritoriale cu impact major în ridicarea standardului de viața a cetățenilor.

Veniți la vot pe 27 septembrie! Mergem mai departe cu președintele CJ Francisk Iulian Chiriac!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry