Exclusivitate! Daniela Pascale rupe tăcerea: ”Una dintre persoanele implicate în șantajarea mea este membru PNL! Nu renunț la mandat!”

Reamintim faptul că președintele PNL, Cătălin Boboc, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că ”o va ajuta” pe Daniela Pascale să se hotărască, să-și dea demisia din funcția de consilier județean, după ce o serie de imagini compromițătoare, ce par a fi trucate, au apărut în spațiul public.

Președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, părea hotărât să o ajute pe tânăra liberală să-și dea demisia, pentru a nu strica și mai mult imaginea Partidului Național Liberal.

Contactată de Jurnalul de Brăila, Daniela Pascale a declarat că nu va renunța la mandat, ba mai mult, anchetatorii au scos la iveală faptul că una din persoanele implicate în șantajarea tinerei este membru PNL.

”Revin cu un răspuns la evenimentele petrecute în ultimele săptămâni.

Voi face întâi referire la articolul dumneavoastră în care au fost redate declarațiile domnului președinte interimar Cătălin Boboc legate de o ipotetică renunțare a mea la mandatul de consilier județean în urma șantajului la care am fost supusă în timpul campaniei electorale.

Nu, nu o să demisionez din PNL și nu o să renunț la mandatul de consilier județean, în ciuda presiunilor care s-au făcut la adresa mea înainte și după alegerile locale. Această decizie i-am comunicat-o și domnului președinte, astfel încât această situație să fie clarificată până la începutul campaniei electorale.

Am făcut o plângere penală, iar anchetatorii au identificat deja un suspect. Fără să intru în detaliile din dosar, o să menționez doar faptul că am fost dezamăgită să aflu că una dintre persoanele implicate în șantajarea mea este unul dintre „colegii mei” de partid.

Țin să precizez că acțiunile întreprinse la adresa mea și la adresa celorlalți colegi din organizația de Tineret a PNL, oameni care au muncit pentru partid, crezând în idealurile și în valorile liberale sunt departe de a ne intimida. Rămânem alături de partid, alături de alegătorii care au avut încredere în noi și mizăm pe înțelepciunea membrilor PNL de a crea masa critică care să producă o reformă reală în PNL Brăila.

Sunt convinsă că domnul președinte interimar Cătălin Boboc știe că adevărații adversari ai partidului sunt în PSD și nu în cadrul organizației de Tineret a PNL Brăila. Pe de altă parte, da, am convingerea că, într-adevăr, sunt în PNL Brăila persoane care au cu adevărat probleme de integritate și de caracter, persoane care ar trebui să nu pericliteze rezultate electorale ale partidului prin prezența lor în cadrul organizației.

Voi lupta alături de organizație ca să demonstrăm acestor persoane că suntem o echipă puternică și că, împreună cu Cătălin Boboc, organizația PNL Brăila va atinge scorul electoral al partidului”, a declarat consilierul județean al PNL Brăila, Daniela Pascale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry